Din indkøbskurv er tom.

Privatlivspolitik for kunder hos ENAMEL COPENHAGEN modtagere af elektronisk post og brugere af www.ENAMEL.dk

 

Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan ENAMEL COPENHAGEN (herefter ”ENAMEL”, ”vi” eller ”os”) behandler og sikrer dine personoplysninger.
ENAMEL behandler personoplysninger om dig, når du er kunde hos os, modtager vores nyhedsbreve, bestiller varer, deltager i konkurrencer og på anden vis har aktiviteter på hjemmesiden eller anden elektronisk kommunikation med ENAMEL.dk.

Når du besøger og klikker rundt på vores hjemmeside, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine potentielle kunder er mest interesseret i.

Vi indsamler og behandler følgende typer personoplysninger:

  • IP-adresse, operativsystem, sprogindstilling, browsertype, udstyr type, MAC-nummer (afhængig af udstyr) mv.
  • Færden rundt på hjemmesiden og umiddelbart før og efter besøget på ENAMEL.dk. Tidspunkter for og varighed af besøg på sider og undersider mv.  
  • Vi anvender cookies og indsamler jævnligt trafikoplysninger på hjemmesiden

 

Har du valgt at skrive dig op til vores nyhedsbrev giver du din accept til at vi må sende dig løbende tilbud, marketingsmateriale, invitationer til messer og konkurrencer. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet.

Vi anvender den webbaseret tjeneste Mailchimp til at håndtere tilmelding og løbende analyse. Dataen gemmes på Mailchimps servere inden for EU/Privacy Shield samarbejdet og videregives ikke.

 

DINE OPLYSNINGER

Dine oplysninger som indsamles på enamel.dk, benyttes kun til de formål, som de er indtastet til. Oplysninger bruges kun til en overordnet analyse så du får den bedste oplevelse når du handler på enamel.dk

 

 

 

DINE RETTIGHEDER

 

  • Du har til hver en tid ret at få indsigt i, hvilke personoplysninger Enamel Copenhagen behandler om dig og har mulighed for at gøre indsigelse mod den måde vi håndtere dem. Du kan bede om at få dine data i udleveret i elektronisk format.

 

  • Du har ret til at få ajourført og korrigeret dine personoplysninger som Enamel Copenhagen har registreret om dig

 

  • Du har retten til at ” blive glemt” (right to be forgotten). Ønsker du at få slettet dine personoplysningerne, vil alle de oplysninger som vi ikke pålagt at skulle gemme, blive slettet.

 

  • Har vi samtykke fra dig og du ønsker at tilbagetrække dette, betyder det at behandlingen af personoplysninger ophører og vi kun gemmer de oplysninger som ikke er pålagt os at gemme i henhold til lovgivningen.

 

  • Du har altid ret til at trække dit samtykke hvis du ikke længere ønsker vi benytter dine data til ovenstående.

 

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til KONTAKT@ENAMEL.DK.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

 

 

Dine oplysninger bliver ikke videregivet eller solgt til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

HVAD ER COOKIES?

 

Mine hjemmeside anvender de såkaldte ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

HVIS DU IKKE KAN LIDE COOKIES

Så kan du selv ændre dette i indstillingerne i den browser som du anvender Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte Google Analytics, Youtube o.lign. Se evt. også denne liste: Hyppige tredjeparter ved digital annoncering